Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Zelbų šeimos ūkis džiugina dienos centro konditerius

Zelbukis „Zelbukis” – tai Zelbų šeimos ūkis, įsikūręs šiaurės Lietuvoje, netoli Šiaulių, derlingose bei lygumomis garsėjančiose žemėse. Zelbų šeima ūkyje sukasi kaip bitelės visus metus, vadovaudamiesi šeimos šūkiu: „Darbas – tai mūsų gyvenimas“ ❤
 
Šiaulių miesto savivaldybės globos namų, dienos centre Goda vykdomas suaugusiųjų asmenų, turinčių protinę negalią, savarankiškumo ugdymas įvairiais aspektais, vienas mėgstamiausių dienos centro lankytojų užsiėmimas – galimybė atskleisti savo konditerinius gebėjimus!
 
Šiaulių miesto savivaldybės globos namų dienos centro Goda lankytojai, džiaugiasi geraširdžių Zelbukis dovana, kuri prisidės prie naujų socialininių paslaugų gavėjų atradimų virtuvėje ❤❤❤
 
Nuoširdžiai dėkojame Jums Zelbukis už didelę meilę darbui ir žmonėms ❤❤❤

IŠRINKTI DIENOS CENTRO TARYBOS NARIAI

Įvyko Dienos centro Goda socialinių paslaugų gavėjų Tarybos narių rinkimai.

Sveikiname naujai išrinktus pirmininkę Ievą ir pavaduotoją Egidijų, Linkime naujiesiems Tarybos nariams sėkmingo darbo organizuojant centro renginius ir atstovaujant socialinių paslaugų gavėjų interesus.

Kaziuko mugė džiugina bendruomenę ir primena tradicijas

Kaziuko mugės šurmulys nuaidėjo dienos centre Goda! Mugė aidėjo dainų akordais, šokiais, sveikinimais, pardavimais, pirkimais ir net mainymais.
 
Mėgstantys staigmenas bandė Laimės šulinio gilumą, šventėje buvo daug prizų ir siurprizų.
 
Pagal parduodamų prekių rūšis, Kaziuko mugės stalai buvo nominuoti saldžiausio, išradingiausio, skaniausio, kūrybiškiausio, originaliausio,  spalvingiausio ir „Auksinių rankelių" kategorijose. Be dovanų neliko ir geriausias mugės pardavėjas bei šauniausias pirkėjas.
 
Kaziuko mugėje sulaukėme ir savo mažųjų svečių iš Šiaulių lopšelio - darželio „Ąžuoliukas", kurie aktyviai šurmuliavo mugėje prekymečio metu.
 
Ir aš ten buvau ir pirkau, ir ragavau, per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau...
 
 
 

BAIGĖSI BEVEIK SAVAITĘ TRUKĘS RETRO MARŠKINĖLIŲ AUKCIONAS

Baigėsi „Šiaulių“ krepšinio klubo organizuotas aukcionas išskirtinio dizaino marškinėliams įsigyti. Beveik savaitę trukusiose lenktynėse surinkti pinigai bus paaukoti Šiaulių dienos centro „Goda“ muzikiniam kolektyvui – „Spalvų muzikos“ orkestrui.

Devynių krepšininkų vienetiniai marškinėliai, kuriuos komandą vilkėjo vasario 18 dieną Karaliaus Mindaugo taurės ketverto rungtynėse dėl bronzos, bendrai buvo nupirkti už 1118 eurų sumą.

Susitikime su Šiaulių dienos centro Goda lankytojais bei darbuotojais klubo direktorius Donatas Slanina apsikeitė dovanėlėmis bei išklausė „Spalvų muzikos“ orkestro pasirodymą.

Krepšinio klubas „Šiauliai“ skelbia aukcioną

Krepšinio klubas „Šiauliai“ skelbia išskirtinio dizaino marškinėlių aukcioną, per kurį visi surinkti pinigai bus paaukoti Šiaulių dienos centro „Goda“ muzikiniam kolektyvui – Spalvų muzikos orkestrui.
 
Tikimasi, kad piniginė suma orkestrui padės ne tik įsigyti naujų instrumentų bet ir prisidės prie koncertų išvykose išlaidų, kadangi kolektyvas savo pasirodymus rengia ne tik įstaigos organizuojamuose renginiuose, bet ir skirtinguose Lietuvos kampeliuose.
 
Aukcionas „Šiaulių“ krepšinio klubo Facebook paskyroje veiks iki trečiadienio (vasario 28 d.) 14:00 val.
 
Plačiau skaitykite šiame straipsnyje (paspauskite nuorodą)

Meilės popietė dienos centre Goda

Apie meilę ką nors parašyti būna labai sunku, juk ji ateina be galo mažytė, o kartais visai ne laiku. Todėl dienos centro lankytojai tapo meilės akademijos studentais, kurie meilės dieną dalijosi šiluma vienas kitam.
 
Meilės popietės metu žaidėme įvairius šv. Valentino žaidimus ir laboratorijoje gaminome meilės arbatą
 
Dėkojame Globos namų rėmėjai desertinei „Cukraus Ūsai“ už saldžias dovanas! 

Šiaulių miesto savivaldybės globos namai šiemet švęs trisdešimtmetį

Pradžioje Šiaulių miesto savivaldybės globos namai buvo įkurti gydytojo J. Šalkauskio namų pastate kaip katalikiškos pakraipos senelių globos namai, įstaigos steigėjais buvo Šiaulių vyskupija ir katalikių moterų organizacija „Caritas”. Vėliau Globos namai tapo Šiaulių miesto savivaldybės biudžetine įstaiga, teikiančia skirtingas socialines paslaugas Šiaulių miesto gyventojams.

Šiaulių miesto savivaldybės globos namų gimtadienis šiemet ypatingas, todėl visus artimiausius draugus ir rėmėjus į šventę kviečiame ypatingai ❤❤❤

Pirmieji Dienos centro Goda Spalvų muzikos orkestro muzikiniai sveikinimai jau pasiekė Šiaulių miesto savivaldybę, laukite savojo muzikinio kvietimo ir Jūs ❤❤❤

https://www.siauliai.lt/lt/news/view/muzikinis-kvietimas-i-globos-namu-30-mecio-svente

Vijome žiemą iš gražaus dienos centro kiemo

Užgavėnių šventės metu gausus persirengėlių būrys šurmuliavo dienos centre Goda.

Šiemet persirengėliai svečiai pasipuošė baisiai gražiomis kaukėmis, skanaudami gardžius, mielinius blynus žavieji svečiai šoko, dainavo, net savo jėgą demonstravo!!! 

Ruošdamiesi Užgavėnių šventei, dienos centro menininkai, gamino net dvi baisiai gražias Mores, viena jų dalyvavo Šiaulių kultūros centro organizuotoje baisiai gražių Morių parodoje. Morė sulaukė daug dėmesio, mat šiemet ji buvo išrinkta pačia ekologiškiausia, darbštuoliai menininkai ją pagamino iš kiaušinių padėklų ir senos plėvelės.

Antroji baisiai graži Morė papuošė dienos centro kiemą, kur Kanapiniui laimėjus kovą buvo garbingai sudeginta centro kieme.

 

 

Aktyvus dienos centro senjorų laisvalaikis džiugina artimuosius

Dienos centro senjorai pradeda metus sportuodami, dalyvaudami kūrybinėse veiklose, lavindami ne tik kūną bet ir protą.

Mėgstamiausios senjorų veiklos - kineziterapijos užsiėmimai, stalo žaidimai, kryžiažodžių sprendimas ar naujienų apžvalga.

Socialinės darbuotojos Indrės teigimu, svarbiausia senjorams – orumas, todėl dienos centre įrengtos ergonomiškos erdvės bendravimui ir laisvalaikiui.

Dienos centras Goda įrengtas daugiabučių kaimynystėje, šalia Šiaulių miesto centro – viskas tam, kad socialinių paslaugų gavėjai jaustųsi aktyviais bendruomenės dalyviais.

Indrė nuolat organizuoja išvykas senjorams į kultūrines vietas, kuriose atrandame vis naujas Šiaulių miesto erdves ir edukacijas.

Geradariai pildo dienos centro lankytojų svajones

Šiaulių Auksinio Rato Rotaract klubas pildo mūsų svajones!!!

Klubo bendruomenės nariai atvyko su Kalėdinėmis dovanomis - žygio būgnais Dienos Centro Goda spalvų muzikos orkestrui.

Mielieji, tariame nuoširdų AČIŪ Jums už gebėjimą pildyti svajones.

Jaukių švenčių!!!