Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Joninių magija: mūsų laukia gintaro dulkių stebuklai

Šiandien Šiaulių miesto savivaldybės globos namų bendruomenė švenčia Joninių šventę.
 
Dideliame laimingų asmenybių būryje šokome grojant Joninių dainoms, žaidėme Joninių žaidimus ir laiminguose vokeliuose ieškojome stebuklingo Paparčio žiedo.
 
Įpusėjus ilgiausiai metų dienai sveikinome net keturias Janinas ir Joną, pagerbdami juos gėlių žiedų ir ąžuolo lapų vainikais.
 
Mūsų protėviai tikėjo, kad gintaras turi magiškų galių kurios atsiskleidžia trumpiausią metų naktį, todėl Joninių šventę baigėme į norų aukurą berdami gintaro dulkes, tikėdami, kad su gintaro magija išsipildys slapčiausios mūsų svajonės.
 
Šiaulių miesto savivaldybės globos namų bendruomenė inovatyviomis idėjomis žavi ne tik Lietuvos gyventojus, mes esame žinomi ir tarptautinėje erdvėje.
 
Vasaros saulėgrįžos šventės proga kartu su socialines paslaugas teikiančiomis įstaigomis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje dalyvavome Baltijos didžiosios šeimos Vasaros saulėgrįžos laukimo renginyje „kartu sulaukime Joninių“. Džiaugiamės, kad Šiaulių miesto savivaldybės globos namų bendruomenės sveikinimas liko pastebėtas ir sulaukė daug sveikinimo žodžių.
 
Joninių šventę Šiaulių miesto savivaldybės globos namų kieme baigėme skanaudami žaviosios Gražinos Joninių vaišes, gurkšnodami naminę kmynų arbatą.
 
Joninių šventės akimirkas galite pamatyti šiame filmuke:
 
Tarptautinio renginio akimirkas galite pamatyti šiame filmuke:

Informacija atnaujinta
2022-06-23