Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Spalvinga ir energinga Žolinių šventė

Nors rugpjūčio mėnuo mus lepina tropiniais karščiais, tačiau galima pastebėti, kad rytais mus nustebina rudeninė gaiva.
 
Nuo seno buvo sakoma, kad rugpjūčio vidurys yra vasaros ir rudens sandūra, visiškai neatsitiktinai šio mėnesio viduryje minima ir Žolinės šventė.
 
Esame įsikūrę nuostabioje vietoje, mus supa laukinių augalų pievos, todėl Žolinių šventei namus papuošti mums labai paprasta. Šiais metais drauge su senjorėmis kūrėme žolynų kompozicijas iš provansu dvelkiančių levandų, Zundų, Mėtų, Raudonėlio, smilgų, kviečių ir kitų augalų.
 
Spalvingos žolynų kompozicijos nutūpė oro balionų krepšeliuose, kurie papuošė Stacionaios globos ir slaugos padalinio fojė zoną, primindami vasaros žavesį ir lengvo vėjo gūsiu nunešantys mus jaunystės takais.
 
Tradiciškai Žolinių šventės proga, sporto aistruolis Visvaldas Globos namų bendruomenę ir Raudonojo kryžiaus savanorius pakvietė į sportines varžytuves, kuriose senjorai, padedant specialistams ir savanoriams varžėsi greičio, valgymo, taiklumo, koordinacijos rungtyse.
 
Žolinių šventės rungtyse buvo naudojamos gardžios gėrybės: dekoratyviniai moliūgai, agurkai, pomidorai, slyvos ir vaisiai.
 
Daugelį šventės dalyvių sužavėjo estafetės rungtis, kurios metu senjorai turėjo kuo greičiau perduoti daržovę arba vaisių, savo komandos nariui.
 
Renginį vainikavo trenerio Visvaldo surengtos sveikuoliškos vaišės ir dovanos šventės dalyviams.
 
Esame dėkingi Globos namų senjorams už kūrybinį įkvėpimą, sportinį entuziazmą ir begalinę meilę šalia esantiems asmenims❤️

Informacija atnaujinta
2022-08-16