Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Globos namų senjorams gera gyventi aktyviau, sveikiau ir kūrybiškiau

Praėjusią savaitę, Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro, visuomenės sveikatos specialistė vedė paskaitą apie senjorų dantų ir dantų protezų priežiūros ypatumus vyresniame amžiuje. Paskaitos metu specialistė papasakojo apie skirtingas burnos priežiūros priemones, dantų šepetėlius, padedančius užtikrinti kokybišką burnos priežiūrą ir išvengti ligų. 
Džiaugdamiesi saulėtomis popietėmis, specialistai kartu su kineziterapeute Iveta sportavo Globos namų kieme. Džiaugdamiesi rudeninės saulės spinduliais ir lengvais sveikatinimo užsiėmimais, kuriuose senjorai sportuoja, mankštinasi. 
Kūrybinėse dirbtuvėse, mėgaujamės spalvomis piešdami ant šilko ir dekoruodami paveikslų drobes, mat svarbiausias meno terapijos įrankis – spalvos. Spalva yra pojūtis, kuriuo asmuo gauna informaciją apie aplinką per regėjimą, taip pat, spalva - daiktų savybė, suvokiama kaip regėjimo pojūtis. 
Savaitę užbaigėme viešnage Socialinių paslaugų centre, kur kūrybinėse dirbtuvėse „Vėjas nupūtė vasarą“ marginome gražiausius rudeninių gėlių žiedus, mėgaudamiesi naujomis pažintimis.

Informacija atnaujinta
2020-09-21