Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Saulėtos Senjorų savaitės renginiai džiugino Globos namų gyventojus

Spalis – senjorų mėnuo, tad šiuo laikotarpiu Šiaulių miesto savivaldybės globos namuose organizuojami įvairūs renginiai, kurių dalyviai turi puikią galimybę pasimankštinti, sudalyvauti relaksaciniuose užsiėmimuose, apvaliojo stalo diskusijose ir kūrybinėse/kulinarinėse veiklose.
Saulėtos Senjorų savaitės renginių ciklą pradėjome priimdami video sveikinimus iš Globos namų bičiulių, vėliau atidarėme meno skverą, kuriame eksponuojama jungtinė Globos namų senjorų ir dienos centro Goda keramikės Solveigos darbų paroda. Meno skvere puikuojasi drobės, puoštos senjorų ir Globos namų bendruomenės moterų servetėlėmis, kai kurios jų skaičiuoja kelis dešimtis metų!
Stacionaios globos ir slaugos padalinio senjorai, domisi sveika gyvensena ir fiziniu aktyvumu, todėl kulinarinėse dirbtuvėse, padedant slaugytojai Neringai jie gamino gardžias, desertines salotas.
Siekdami pagerinti savo gyvenimo kokybę, nuotaiką, išvengti ligų, mažinti griuvimų rizikos tikimybę, bei turiningai praleisti laiką – Globos namų šviesuoliai būrėsi į grupinius ir individualius kineziterapijos ir ergoterapijos užsiėmimus.
Saulėtos Senjorų savaitės renginių ciklą baigėme dalindamiesi laimės receptu, mat klausėme savo išminčių „Kokia yra laimės formulė?“.
 
Senjorų mintis galite pamatyti čia: https://youtu.be/P_Tb4VInI34

Informacija atnaujinta
2020-10-13