Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Šypsenų ir gerų darbų kupina rudens pradžia

Rudens sezoną dienos centras Goda pasitiko džiaugsmingais sveikinimais, gėlėmis ir šypsenomis. Saulėtą rugsėjį dienos centre atšventėme mokslo metų pradžią, Tarptautinę senjorų bei Socialinių darbuotojų dienas. Jų metu siuntėme šilčiausius linkėjimus visiems senyvo amžiaus žmonėms bei socialiniams darbuotojams, kurie kasdien iš visos širdies dirba norėdami suteikti kuo gražesnę kasdienybę vyresniems, ar negalią turintiems žmonėms. Pirmąjį rudens mėnesį baigėme paminėdami jau net 25-ąjį „Spalvų muzikos“ orkestro gimtadienį. Šiame orkestre 22 gabūs jaunuoliai su negalia groja naudodami spalvų metodiką, perimtą iš Olandijos. Tarp jų – ir Šiaulių miesto savivaldybės globos namų dienos centro Goda lankytojai.
Spalį pradėjome su naudingais ir gražiais darbais, spalio 2 dieną dienos centre Goda vyko Pasaulinės gyvūnų dienos minėjimas. Kasmet per Pasaulinę gyvūnų dieną visuomenė yra skatinama susimąstyti, kokią svarbą mūsų gyvenimuose turi gyvūnai, atkreipti dėmesį į gyvūnų apsaugą bei elgesį su jais. Tad renginio metu dienos centro bendruomenė ne tik dalinosi informacija apie gyvūnus bei juos gyvai apžiūrinėjo, bet ir aukojo benamiams gyvūnėliams. Suaukoti pinigėliai ir maistas jau spalio 8 dieną pasiekė mažuosius Šiaulių gyvūnų globos namų gyventojus.
Spalį nepamiršome ir mylimos gamtos, surengėme aplinkos tvarkymo akciją „Darom“. Akcijos dalyviai - dienos centro lankytojai, noriai prisidėjo prie aplinkos gražinimo darbų – grėbėme nukritusius medžių lapus, tvarkėme gėlynus, šlavėme kiemo grindinį.
Džiaugiamės, kad dienos centro Goda bendruomenė prisideda ne tik prie pačio dienos centro aplinkos puoselėjimo, bet ir pagalvoja apie kitus žmones ir gyvūnėlius.
Ruduo dar net nesibaigia, tad dienos centre Goda planuojame tolimesnes veiklas

Informacija atnaujinta
2020-10-23