Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Dainos ir kūrybiniai vėjai Globos namuose

Paskutines spalio dienomis cituojame Stanley Horowitz mintis „Žiema, yra graviūra, pavasaris kaip akvarelė, vasara kaip tapytas paveikslas, o ruduo - kaip visų laikų mozaika".

Nepajutome kaip ruduo jau įpusėjo, nors visai dar - geras oras ir ore kabantys voratinklių labirintai. Minėdamos Bobų vasaros šventę, Globos namų moterys pasipuošė gėlių rašto palaidinukėmis, padažė lūputes, dar iš paskutinių gėlių žiedų pasipuošė stalą ir uždainavo. O dainų grožis, o gražus spindesys aidėjo Globos namuose!

Padainavusios ir pasidalinusios kasdieniniais džiaugsmais, senjorės kartu su vadovėmis Ilona ir Natalija vaišinosi skaniu, dar karštu šokoladu užlietu obuoliu pyragu ir arbata.

Savarankiško gyvenimo namų senjorai kūrybinėse dirbtuvėse ''Laukų gėle, žole žalia'' ir vėl parodė, kad mus supantis pasaulis turi visą ryškiausių spalvų paletę yra nuostabus. Floristikos darbuose atgyjančios gėlės leidžia mėgautis nuostabiais reginiais, nes gėlės teikią džiaugsmą, kelią nuotaiką, energiją, kūrybiškumą, ugdo meile grožiui. Ši kompozicija papuošė dienos centro ,,Goda''' viešąsias erdves.

Informacija atnaujinta
2020-10-26