Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
„Kosmiškai" geras laikas draugų apsuptyje

Pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie senstančią visuomenę ir šiuo reiškiniu susijusias problemas. Džiaugiamės, kad senatvės procesas mūsų namuose - tai dar viena galimybė atrasti save iš naujo.
Plūstelėjęs pavasarinis oras spalvina ne tik gėlių žiedus, bet ir mūsų namus – mėgaujamės spalvomis tapydami ant šviesos molberto, pirštais piešdami ant smėlio ir šviesos staliuko, kūrybinėse dirbtuvėse minkydami molio gabalėlius, kurdami žavius paveikslus.
Mokslininkai teigia, kad smulkiosios motorikos lavinimas didina galvos smegenų žievės aktyvumą, todėl gerėja vyresnio amžiaus asmenų kalba, dėmesys, tad Globos namuose nuolat organizuojame smulkiosios motorikos lavinimo užsiėmimus.
Minėdami Tarptautinės aviacijos ir kosmonautikos dieną naudodamiesi virtualios realybės akiniais - vaikščiojome mėnulyje ir stebėjome Šiaurės pašvaistę.
Tikrindami kosmonautikos žinias, pakvietėme senjorus, kartu su savanorėmis Ieva ir Paulina, dalyvauti Kosminėje viktorinoje, likome nustebinti, mat mūsų išminčiai puikiai pažįsta Saulės sistemos kūnus.
Džiaugdamiesi spalvomis, individualiomis ir grupinėmis veiklomis, šiandien mėgaujamės saulės voniomis ir dideliais glėbiais semiame saulės vitaminą – vitaminą D!
Saulėtos nuotaikos ir malonių įspūdžių, mėgaujantis mus supančia lietuviška gamta

Informacija atnaujinta
2021-04-21