Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Eko basų kojų takas Globos namų kieme

Mūsų senoliai sakydavo, kad pasivaikščioti basam gamtoje yra tiesiog būtina, pasivaikščiojimas basomis stiprina mūsų imuninę sistemą, padeda atsipalaiduoti bei masažuoja pėdose esančias nervines organizmo zonas, kurias spaudžiant ar liečiant tiesiogiai veikiami mūsų organai. Žmogaus galūnėse yra išsidėstę beveik visi biologiškai aktyvūs organizmo taškai.
Tako rengėjai Romualdas, Tatjana ir Ineta teigia, kad pėdų masažas - atpalaiduoja, šalina nuovargį, gerina miegą padeda kovoti su kasdieniu stresu, įtampa, suteikia kūno ir sielos harmoniją.
Tako ilgis 10 metrų, tai visiškai natūralus, gamtos apsuptyje įrengtas pėsčiųjų takas, kuriuo keliaujama tik basomis. Eidami taku po kojomis pajusite kankorėžius, medžio drožles, riešutų kevalus, akmenukus, smėlio smiltis ir kt.
Vaikščiojimas basomis stiprina mūsų imuninę sistemą, padeda atsipalaiduoti bei masažuoja pėdose esančias nervines organizmo zonas, kurias spaudžiant ar liečiant tiesiogiai veikiami mūsų organai. Žmogaus galūnėse yra išsidėstę beveik visi biologiškai aktyvūs organizmo taškai. Refleksoterapija taip pat padeda kovoti su kasdieniu stresu, įtampa, suteikia kūno ir sielos harmoniją.
Eko basų kojų taku džiaugiamės kiekvieną dieną, planuojame kasmet jį prailginti ir atnaujinti.
Kviečiame ir jus dalyvauti sveikatinimo terapijoje ir kartu pasivaikščioti ekologišku basų kojų taku!

Informacija atnaujinta
2021-07-12