Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Globos namuose nuvilnijo Mindauginių banga

Paskutiniąsias birželio mėnesio savaites Globos namų informaciniuose stenduose švietė plakatai, kviečiantys atvykti į aktyvios Globos namų bendruomenės jau ne vienerius metus rengiamą Mindauginių šventės renginių ciklą.
Šventinius renginius pradėjome konditerinėmis dirbtuvėmis „Karaliaus Mindaugo karūna“, kuriose, pasipuošę karūnomis dekoravome šventinius pyragus diskutuodami apie karaliaus Mindaugo valdymo laikmetį.
Skanaudami Mindaugo pyragus, kūrybinėse dirbtuvėse „Visi valdovai buvo vaikais, tačiau ne visi vaikai tampa valdovais“, dekoravome karaliaus Mindaugo menes, dvaro teritoriją.
Globos namų bendruomenei sugiedojus Tautišką giesmę, apsilankėme parodos „Su vėju gaudome baltas svajones“ atidaryme, vėliau kūrybines mūzas subūrėme kūrybinėse Ebru dirbtuvėse dekoruodami puodelius.
Kad išliktume sveiki ir žvalūs buvome pakviesti į kineziterapeučių organizuojamus sportinius užsiėmimus, kuriuose stiprinome savo karališką sveikatą.
Savaitę pabaigėme gurkšnodami gaivius pieno kokteilius, minkydami molį kūrybinėse keramikos dirbtuvėse „Ugnies sergėtojas“.
Spalvų ir karališkos dvasios įkvėpti senjorai – Albertas ir Virginija margino didikų dvaro krosnių koklių miniatiūras, kuriomis papuošėme Globos namų viešąsias erdves.
 
Džiaugiamės gera renginio nuotaika ir aktyviausios Šiaulių miesto savivaldybės globos namų bendruomenės sutelktumu.

Informacija atnaujinta
2021-07-12