Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Aktyviai minėjome Tarptautinę kineziterapeuto dieną

Pasaulinė kineziterapeutų diena švenčiama kiekvienais metais rugsėjo 8-ąją dieną. Ši diena minima nuo 1951 metų, kai buvo įkurta Pasaulinė kineziterapeutų organizacija.
Šiandien, aktyviausi Globos namų bendruomenės nariai, gausiai susirinko į šventę, kurią tradiciškai organizuoja Globos namų kineziterapeutės Justė ir Vaida, grupinėje diskusijoje išskirdamos priežastis įtakojančias asmens judėjimo naudą.
Kineziterapeutė Justė akcentavo judėjimo, kaip galimybės išgyti/atsistatyti po įvairiausių ligų svarbą, judėjimu stiprinant asmens kūną ir emocinę sveikatą.
Šventės dalyviai grupinėje mankštoje atliko lengvo tempimo fizinius pratimus rankomis, apšilę senjorai žaidė žaidimą „Taiklus metimas“.
Kineziterapeutė Vaida džiaugiasi, kad visi šventės dalyviai aktyviai įsitraukė į organizuojamas veiklas ir puikiai atliko užduotis.
Vesdamos grupinę diskusiją apie raumenų ir žmogaus organų svarbą, specialistės kartu su senjorais diskutavo apie mineralų, vitaminų poveikį asmens organizmui, diskusiją vainikavo sveikos gyvensenos plakato kūrimas ir komandinis „Žodžių loto“ žaidimas.
Šventės dalyviai džiaugėsi išbandę savo jėgas sportinėse rungtyse, pagilino turimas žinias ir skanavo sveikuoliškus, arbūzinius desertus.

Informacija atnaujinta
2021-09-08