Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Gerumo akcija „Padovanok gėlės žiedą mamai“

Šiandien Šiaulių miesto savivaldybės globos namuose ypatingas penktadienis, mat sulaukėme trijų, nuostabiomis šypsenomis ir gerumo širdimis pasipuošusių damų. Deimantė, Kristina ir Elzė atvyko į svečius norėdamos nustebinti Globos namuose gyvenančias mamytes. Subūrusios didelį geradarių būrį, moterys suorganizavo akciją „Padovanok gėlės žiedą mamai“.
 
Dovanodamos nuostabius Tulpės gėlės žiedus, geradarės senjorėms padovanojo mažųjų draugų rankų darbo atvirrutes ir gardžias lauktuves.
 
Šiaulių miesto savivaldybės globos namų bendruomenė nuoširdžiai dėkoja visiems akcijos dalyviams: Deimantei, Agnei, Vydmantei, Renatai, Redai, Kristinai, Ramintai, Santai, Editai, Astai, Ingai ir D&D Kineziterapija ir Neldai.
 
Dėkojame darželio „Mažieji šnekoriai" specialistėms už saldainių puokštę, už nuostabias atvirutes norime padėkoti vaikučiams ir pedagogėms iš darželio "Mūsų kiemelis", lopšelio - darželio "Dainelė" ir “Bitė”.
Penktadienio popietės metu sulaukėme dar vienos staigmenos – Šiaulių miesto savivaldybės globos namuose gyvenančias mamytes atvyko pasveikinti Asociacija "Menų šaltinis" bendruomenė.
Atvykusios viešnios mums padovanojo nuostabią dovaną – popietę gero laiko, kurioje netrūko juoko ir nuostabių pokalbių, kurių dar ilgai nepamiršime. Nuoširdžiai dėkojame Jums už gerą laiką drauge.

Informacija atnaujinta
2022-04-29