Jei svarstote, ką daryti su gausybe vasaros vaisių ir uogų – gaminkite šerbetus arba naminius ledus, moko mus virtuvės šefės Viktorija ir Birutė.
Moterys pasakoja, kad gaminant „Vasaros gaivintojus“ jokių receptų nereikia, išeikite į sodą, nusiskinkite uogas, jei nuosavo sodo neturite – nusipirkite kelias saujas uogų, bananų kekę ar arbūzo skiltelę, užpilkite ją pienu ar jogurtu ir vasara kvepiantis ledų kokteilis ar šerbetas atgaivins jus karštą vasaros dieną, šmaikštauja Viktorija.
Jei norisi saldaus kokteilio, įdėkite kelis šaukštus bičių medaus – jis natūralus saldiklis, primena žavioji Birutė.
Viskas! Pasigaminti šerbetą ar ledų kokteilį yra tikrai paprasta. Galite jam naudoti tik vienos rūšies ingredientus ar sugalvoti jų kombinaciją.
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės skirtingais vasaros skoniais!!!