Vasarą riebius patiekalus norisi keisti į lengvesnius ir gaivesnius maisto patiekalus, todėl dažnai šiltojo sezono maistas yra – salotos.
Šiandien Globos namų virtuvės šefė Diana, Globos namų bendruomenės narius subūrė į gaivių, vasariškų salotų degustaciją.
Didžiausias salotų privalumas slypi jų ingredientų universalume, o patiekalo sotumą galima užtikrinti didesniu kiekiu sėklų, ar sauja krevečių salotas pristato Diana.
Šiandien skanaujama gardžias tuno salotas su šviežių burokėlių lapais, krevečių salotas bei gaivias pekino kopūstų su paprikomis salotas.
Daugeliui degustatorių labai patiko brokolių salotos su spanguolėmis, bei vaikystę primenančios ridikėlių salotos su šviežių svogūnų laiškais.
Mielieji, vasara – puikus metas eksperimentams virtuvėje, atraskite skaniausius vasaros skonius savo lėkštėje