Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pasveikinti Šiaulių miesto socialiniai darbuotojai

Šiaulių kultūros centre Šiaulių m. savivaldybė surengė Socialinių darbuotojų profesinės šventės paminėjimą. Pagerbimo vakare nuoširdžiausi padėkos žodžiai išsakyti Šiaulių miesto socialiniams darbuotojams, dirbantiems socialines paslaugas teikiančiose nevyriausybinėse organizacijose, savivaldybės įstaigose, socialines paslaugas teikiančiose įstaigose, vaikų dienos centruose, už jų kilnų ir atsakingą darbą, už ištiestą ranką labiausiems pažeidžiamiems ir vienišiems, ieškantiems sprendimų ir padedantiems įveikti sunkiai sprendžiamas problemas, už tikėjimą ką daro ir už pasišventimą kasdieniam darbui.
 
Atsidėkojant už veržlumą, aktyvumą, kantrybę, atsakomybę, ištvermę ir kitus išskirtinius darbus, 10-čiai socialinių darbuotojų Savivaldybės meras Artūras Visockas įteikė Šiaulių miesto savivaldybės globos namų dienos centro Goda keramikės Solveigos specialiai pagamintas atminimo dovanas nominacijų laimėtojams.
 
,,Metų proveržio“ nominacija įteikta Editai Bernotienei už Socialinių dirbtuvių sėkmę dienos centre Goda.
 
„Komandos sielos“ nominacija įteikta Šiaulių miesto savivaldybės globos namų socialinei darbuotojai Simonai Milunienei.
 
„Metų džentelmenu“ paskelbtas Šiaulių miesto savivaldybės globos namų individualios priežiūros specialistas Visvaldas Sudaris, kurio dėmesingumas, atsidavimas savo darbui, begalinė kantrybė, senjorų sveikatinimas ir nuoširdumas – jo sėkmės palydovas.
Pagerbimo vakare pasidžiaugta, kad Šiauliuose yra įmonių ir įstaigų, kurios nestokoja dėmesio ir mielai dalijasi parama su socialines paslaugas teikiančiomis įstaigomis. Džiaugiamės, kad savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis padėkos dovaną įteikė mūsų draugams Šiaulių Vykinto Rotary klubo prezidenatui.
 
Daugiau informacijos:
 
 
 
https://etaplius.lt/naujiena/pasveikinti-siauliu-miesto-socialiniai-darbuotojai?fbclid=IwAR28-zSuMnDSzmYMpxo0vCejszgPGXvs2VQHJeA7DUn5aeltHhFjtU2EaSI
 
 

Informacija atnaujinta
2022-10-05